De zwarte geheim van Kombo boter

Kombo Butter komt uit Ghana, West-Afrika. Het is 100% zuiver, ongebleekt en niet-ontgeurd.

Onze Kombo Boter bevat geen toevoegingen. Het is gemaakt uit de zaden van de boom genoemd Pycnanthus Angolensis, ook bekend als de Afrikaanse nootmuskaat (rijk aan magnesium, koper, mangaan fosfor, calcium en chroom en niacine, riboflavine, thiamine en caroteen). Het heeft een donkere chocolade-bruine kleur, met een typische fruitige aroma. De structuur is als een gel en korrelig.

Kombo boter heeft verschillende eigenschappen, zoals anti-inflammatoire, anti-allergische, antifungale en antiseptische. Het heeft antioxidanten en wordt gebruikt voor pijnverlichting. Het is ook bekend als een immuunsysteem modulator. Het wordt gebruikt bij de behandeling van het lichaam pijn door verschillende ziekten, zoals osteoartritis, psoariasis, reumatoïde artritis en sportblessures veroorzaakt. Het wordt gebruikt in combinatie met etherische oliën voor pijnlijke gewrichten en spieren en droge of geïrriteerde huidaandoeningen.

Onze Kombo Butter is hoog in myristoleïnezuur. Myristoleate is de cetyl ester van myristoleïnezuur. Het positieve effect van deze stof op het menselijk lichaam nog niet lang bekend. Eerder deze stof kwam alleen in bepaalde dieren. Onlangs we weten het kan ook worden gevonden in Kombo Butter.

Kombo boter is een “droge” boter. Het is niet zo vettig als shea boter bij het aanbrengen op de huid en zakt zeer snel.

Dit is een ongeraffineerde natuurproduct en onzuiverheden die onschadelijk zijn beschreven zijn. De Kombo Butter kan ook verschijnen enigszins korrelig in delen, maar dit smelt weg op contact met de huid. De boter kan een uiterst kleine bruine residu in huidplooien die verdwijnt na het wassen.

Kortom:

• Kombo boter heeft een anti-inflammatoire, antioxidant, regenererende, anti-schimmel en antiseptische eigenschappen;
• Verbetert vetmetabolisme en stimuleert de productie van collageen
• De sterke antiseptische eigenschappen: Het is een geweldige aanvulling zeep, zalf en deodorants bedoeld om lichaamsgeur te neutraliseren
• De anti-inflammatoire eigenschappen maakt een geweldige aanvulling op formuleringen bedoeld om acne en de verschillende infecties van de huid van gevoelige, allergische huid te bestrijden.
• Kombo boter vermindert en controleert de huid natuurlijke oliën productie;
• Het is en effectieve wondgenezer – snelheden littekenvorming helpt om littekens en post-acne merken te vermijden
• Het is bijzonder voor balsems en zalfjes om artritis pijn te verlichten en zwelling veroorzaakt door een ontsteking, osteoporose, spier- en gewrichtspijn van welke oorsprong.
• Kombo boter ook kan worden gebruikt zowel formulering als een werkzaam bestanddeel en een emulsie stabilisator. Onze Kombo boter komt uit Oost- en Midden-regio’s van Ghana, waar het wordt verwerkt door voornamelijk vrouwen groepen, zorgen voor duurzame economische kansen voor

kombo

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *