Hallo allemaal,

Ik ben Hilda en ik kom oorspronkelijk uit Bulgarije, ik woon en werk hier al 15 jaar.
Handgemaakte producten maken voor het gezicht, lichaam en geest is mijn passie.
De producten worden zorgvuldig ontworpen, vervaardigd van natuurlijke ingrediënten en ze worden specifiek per huidtype, leeftijd en wens van de klant gemaakt. De natuur geeft zo veel moois, en daar moeten wij zorgvuldig mee omgaan. Puur natuur zoals wij allen behoren te zijn, dus laat de natuur je verwennen en gebruik mijn Felices producten.
Mijn passie voor cosmetica zelf te maken is in ontstaan uit ontevredenheid van de producten die op de markt (winkels) te verkrijgen zijn. Mijn eigen cosmetica maken is zo puur, natuurlijk en vertrouwd. De producten trekken snel in de huid en laten geen vette laag achter. De oliën en ingrediënten die ik gebruik zijn van natuurlijke aard. De huid wordt stralender en gezonder dag bij dag. Ik wil graag naar mensen de wonderen van de natuur introduceren en wat ze met ons huid kan doen.

Vertrouw niet op mij, maar op de NATUUR!

Lieve (verzorgende) groetjes,

hilda

Bekijk

mijn BLOG

Mij cosmetica is van zeer goede kwaliteit en bestaat voor bijna 100% uit natuurlijke grondstoffen. Slechts in een enkel geval, wanneer natuurlijke stoffen niet voldoen of niet beschikbaar zijn, worden deze vervangen.

Hierdoor zijn mijn producten zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.
Deze stoffen hebben niets met de verzorging van uw huid of uw haar te maken, maar worden gebruikt om producten b.v. een mooier uiterlijk te geven of om de houdbaarheid te verlengen.

Chemische grondstoffen worden in de cosmetica-industrie niet alleen gebruikt omdat altijd beschikbaar zijn, maar ook omdat ze vele malen goedkoper zijn. Het grote nadeel is dat ze erg agressief voor uw huid en haar kunnen zijn, of erger zelfs kankerverwekkend kunnen zijn.
Industriële crèmes en zepen (ook van dure merken) bevatten meestal chemische toevoegingen, deze stoffen hebben niets met de verzorging van uw huid of haar te maken, maar worden gebruikt om producten b.v. de crème attractiever te maken of om de houdbaarheid te verlengen en het is veel goedkopere grondstof.

De Felices producten zijn puur en volkomen veilig, daarom zijn mijn producten zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De grondstoffen die wij gebruiken zijn bovendien 100% dierproefvrij en worden milieuvriendelijk geproduceerd.

U kunt kiezen of uw producten wel of niet geparfumeerd en/of geconserveerd wilt hebben. Voor het parfumeren hebben wij een aantal heerlijke parfumoliën die u zelf bij uw bestelling kunt kiezen. De parfum en of conservering kunt u natuurlijk ook weglaten, u vraagt en naar wens maak ik de samenstelling. Bent u allergisch voor bepaalde stoffen en u weet voor welke, dan kan ik wij hier rekening mee houden. U betaalt altijd een eerlijke prijs voor een “eerlijk” product, om de kosten laag te houden leveren wij onze producten in mooie, maar eenvoudige verpakkingen.

Laat uw lichaam genieten van mijn Felices producten.

Liefs HILDA

2 comments

 1. Hallo Hilda,
  We hebben elkaar laatst op de Zeldzaam Mooie markt in Groningen ontmoet. Ik heb toen een body butter van je gekocht.
  Ik wil nu graag een bestelling plaatsen bij je:
  1× body butter zoal reeds gekocht
  1x collageen crème
  1 x collageen eye cream
  1 x SPF crème (is die ook voor het lichaam?)
  Vraag je: wat voor conserveringsmiddelen gebruik je? En zijn die veilig? Is het mogelijk dat de crèmes naar Frea (van de edelstenenkraam) in Veendam komen nog vandaag of morgen ochtend? Dan zou Frea die voor mij mee kunnen nemen. Alvast bedankt!
  Ik heb je crèmes aan een hele groep vrouwen laten proeven. Wellicht krijg je nog meer bestellingen binnenkort. Men was enthousiast over je body butter! Lijkt me ook leuk je crèmes te promoten op mijn site. Zie onderstaand!
  Groetjes,
  Ewa

 2. Oh erg leuk dat je de Coconut all in one cream lekker vind. Je mag deze cream voor lichaam gebruiken maar ook voor gezicht, masker of after sun boter.
  Ik heb je een email gestuurd voor meer info.
  Nog mals erg lief dat je tevreden ben over de boter.
  PS: Ik gebruik alleen maar natuurlijke ingrediënten
  Lilefs
  Hilda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *