hilda

Hallo, ik ben Hilda Agopian en ik kom uit Bulgarije. Ik woon al lange jaren in Nederland en ik kon hier mijzelf vinden, in de natuurlijke huidverzorging en wat het met onze huid kan doen.
Alles begon met een crème kopen vanuit Yves Rocher. Was jaren geleden en ik was jong en wou wat “luxe” op mijn huid proberen. Daarna had ik meer geld en ik wou graag wat meer gaan onderzoeken en proberen. Ik heb van duur tot goedkoop geprobeerd en werd mijn huid (in duur van tijd) steeds lelijker. Ik was niet gelukkig met mijn huid. Ik begon te onderzoeken wat voor ingrediënten er zijn om een mooi huid te hebben. Uiteindelijk lijkt dat het “beste” merken zijn het merken voor de schoonheidsspecialisten en medische centra’s  (dermatologen).
Ik heb ook deze merken uitgeprobeerd maar toch miste ik wat, de creme smeerde goed maar toch bleef om mijn huid zonder effect, of crème ruikt goed maar toch miste ik de natuurlijke lavendel of geranium geur. En zo ging de tijd door en in een dag zag ik mij in de spiegel, ik was al 40 jaar oud en mijn huid was nog niet aan mijn wens. Toen dacht ik “op deze leeftijd gaat mijn huid niet meer beter lijke, gaat alleen maar erger worden”.
Ik had al alles geprobeerd behalve de kracht uit de natuur. Ik kocht uit Duitsland een goedkope natuurlijke product. Ok, dacht ik de textuur is er, de geur is ook er … maar het resultaat was er nog niet. Ik heb mij verder verdiept en blijkt dat een crème met bepaalde actieve ingrediënten werkt optimaal als bepaalde hoeveelheid in de crème zit. Bijvoorbeeld, hyaluron helpt erg goed tegen rimpels maar wanneer je precies 1% in het product zit. De goedkope natuurlijke crèmes hebben beetje van ieder ingrediënt in de crème en dan de crème heeft geen nut, maar ik wel natuurlijk. Vaak diverse merken gebruiken vulling middelen om de crème zachter te maken, gladder te maken, transparanter te maken of klevendig. Voor iedere leuke effect in een crème is een extra ingrediënten voor de substantie (meestal op chemische manier gemaakt).
Toen dacht ik “Probeer maar zelf een creme te maken”. Klonk leuk en spannend.

felices.nl

Zo onstond felices.nl
Ik had de basic ingrediënten besteld om een crème proberen maken. Daarna heb ik meerder oliën, boters, emulgators en ingrediënten (extracten en diverse stoffen) gekocht. Begon te experimenteren en te leren. Uiteindelijk had ik een crème die aan mijn wensen sluit, met de genodigde hoeveelheid per stof die nodig was om de crème effectiever zijn om de huid.
NU, gebruik ik de crème ik wou en bied het graag aan jullie, mijn trouw klanten. Want ik sta 100% er achter want ik heb iedere stofje in de crème toegevoegd. De producten zijn natuurlijk met respect voor je huid en ik weet dat omdat ik zelf het gemaakt heb.

Omdat ik een hobbyist ben geef ik geen garantie dat een product geen allergische reactie zal op je huid hebben, ik ken jullie allergieën niet en dat is op jullie eigen risico. Bij afwijkingen kan ik altijd andere advies geven of geld terug geven. 

Laat uw lichaam genieten van mijn Felices producten.

Liefs HILDA

Hilda Agopian

06 43203033

felices@mail.com

2 thoughts on “Wie ben ik”

 1. Hallo Hilda,
  We hebben elkaar laatst op de Zeldzaam Mooie markt in Groningen ontmoet. Ik heb toen een body butter van je gekocht.
  Ik wil nu graag een bestelling plaatsen bij je:
  1× body butter zoal reeds gekocht
  1x collageen crème
  1 x collageen eye cream
  1 x SPF crème (is die ook voor het lichaam?)
  Vraag je: wat voor conserveringsmiddelen gebruik je? En zijn die veilig? Is het mogelijk dat de crèmes naar Frea (van de edelstenenkraam) in Veendam komen nog vandaag of morgen ochtend? Dan zou Frea die voor mij mee kunnen nemen. Alvast bedankt!
  Ik heb je crèmes aan een hele groep vrouwen laten proeven. Wellicht krijg je nog meer bestellingen binnenkort. Men was enthousiast over je body butter! Lijkt me ook leuk je crèmes te promoten op mijn site. Zie onderstaand!
  Groetjes,
  Ewa

 2. Oh erg leuk dat je de Coconut all in one cream lekker vind. Je mag deze cream voor lichaam gebruiken maar ook voor gezicht, masker of after sun boter.
  Ik heb je een email gestuurd voor meer info.
  Nog mals erg lief dat je tevreden ben over de boter.
  PS: Ik gebruik alleen maar natuurlijke ingrediënten
  Lilefs
  Hilda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *