Waarom is All in one coconut cream uitstekend

Meeste producten op de markt die voor de kinderen zijn (ik ga geen merken benoemen) zijn met “afval” ingrediënten gemaakt. Meest gebruikte olie in de crèmes of baby oliën is minerale olie. Minerale olie komt uit de aarde die heel goedkoop is en word gebruikt in veel industrie als een smeer middel. Minerale olie heeft grove moleculen en ze dringen niet in de huid. Blijft op de oppervlakte van de huid en geeft deze glijd gevoel. Minerale olie word vaak gebruik ook in de massage producten omdat op de huid blijft (langere glijd effect op de huid).
Veel merken gebruiken minerale olie omdat niet veel kost en heeft deze zachte gevoel, maar de effect is verstopte poriën, huid die niet ademt en mogelijke allergieën ontwerpen of uitslag op de baby huidje.
Naast deze olie is vaak Petroleum (Vaseline) en Paraffine. Net als de minerale olie, blijven ze op de huid en zelfs erger want deze oliën zijn chemisch gemaakt. Worden in baby producten maar ook in lippenstiften en gezicht crèmes gebruikt. Door zijn lage prijzen zijn deze ingrediënten aantrekkelijk voor de grote (massa) bedrijven om de producten mee te vullen.
Lees graag eerst wat achter staat op de etiket van een product voor je het koopt. Niet verleiden worden door een geurtje of een zachte gevoel op je huid want deze verstopt je huid en verstoord de natuurlijke balans van je huid.

All in one coconut cream heb ik speciaal ontworpen voor de meest gevoelige huid types. De textuur is zacht en melkerig en ruikt aan kokos-vanille. Gemaakt met aantal simpel en puur ingrediënten: shea boter (zacht voor de meest gevoelige huid types, gebruikt veel in de natuurlijk huidverzorging producten omdat de boter normaliseert de vocht en vet balans, kokos olie is een heerlijke en lichte olie voor vettige huidtypes die zelfs last van acne hebben, irriteer de huid niet en veroorzaakt geen puisjes, word veel in de biologische cosmetica gebruikt, macadamia olie is een lichte olie voor normale huidtypes die de poriën niet verstopt maar juist onderhuid de vocht in de huid op pijl, bijenwas is puur en biologisch product die de textuur van de crème verdikt en is uitstekend emollent voor de huid, beschermt de huid en maak haar zacht en glad, glycerine is een natuurlijke plantaardige olie, lijkt op een gel-vet die snel in water opgelost word, het werkt beschermend en verachtend voor de huid, geeft de heerlijke voedende eigenschappen van de crème en in natuurlijk, vitamine E (alfa-tocoferol) is het meest puur anti-oxidant die de huid van de agressies van buiten af beschermt, word gebruikt in veel biologische anti-age producten

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *