Wat vind men belangrijk?

Wat vind men belangrijk?

De verpakking van het product: tuurlijk, de verpakking moet luxere zijn maar ook comfortabel. Ik koop verpakkingen al een tijdje! Zo duur! Zelfs de apotheker potjes zijn duur en erg simpel. Stel maar voor wat kost een luxere potje? Ik kan jullie zeggen, tegen 2€ per potje. Is dat belangrijk? Mijn moeder zegt altijd: Het is niet belangrijk hoe de eten uitziet, het is belangrijk of die smaakt! Waar!

De gevoel van de creme: zachte en makkelijk smeerbare creme, die mooi op de huid glijdt! Dat klinkt mooi!?!  Wanneer boter of vet in contact komt met water die meng niet. Dus gebruik ik een emulgator. Net als margarine is gemaakt, vet+water+emulgator. Daarna word wel een creme substantie en het voelt wel lekker en prettig. Maar voelt niet als de creme van een bekkende merk! Waarom???? Om een creme suuuuper zacht te maken zet je wat daarbij om deze gevoel te geven … een silicone! Baaaa. Wat is een silicone … niet natuurlijke. Die heeft grote moleculen die niet in de huid trekken, maar op de huid blijft. Tuurlijk, voelt lekker, zelfs de hele dag door, omdat op de huid zit en de poriën verstopt. Wat gebeurt als een poriën verstopt raken? De huid ademt niet! De huid zweet! Als bacteriën in de poriën gezeten hebben (als de gezicht niet gewassen is geweest) dan blijf de bacterie lekker in de poriën die lekker door de silicone gedekt is, lekker knus en warm. NOOIT gebruik wat op jouw gezicht die niet in de huid trekt. Maak de huid meer gevoelige, geïrriteerd, jeukerig en versnelt de verouderingsproces.

De geur: Ahhhhh het ruikt heerlijk … lekker banaan geur, of lekker baby poeder geur…Alle planten hebben geur! Meeste kunnen geextracteerd worden, vooral de bladeren van de plant of de bloem van de plant. Banana plant heeft een fruit. Door fruit kunnen we geen etherische olie maken. Wel van de bladeren van de banaan, maar ze hebben geen leuke geur. Om banaan geur te krijgen, moet je het kunstmatig maken, met chemische stoffen en alcohol. Ik denk dat helemaal niet goede idee is een alcohol op jouw gezicht te smeren. Etherische olie is de puurste olie voor huidverzorginsproducten. Ok sommige mensen vind deze geur niet lekker maar het is natuurlijk. Niet voor niets etherische geuren hebben ontspanningswerking op geest, ziel en huid.

Gif: het zit zo veel in de NIET natuurlijke cosmetica. Denk aan jouw welzijn en eigen IK. Probeer de natuurlijke producten en zie voor jezelf wat met jouw huid gebeurt en hoe die reageert! Geen parfum, geen silicone en giftige stoffen maar simpel en puur producten uit de natuur!!! GENOOT! PROBEER een keer!!! Niet alles wat bekkend is, is goed! Niet alles wat onbekend is, is slecht! PROBEER

In deze artikel heb ik paar factoren die niet natuurlijke en slecht voor ons zijn maar komen nog artikels met meer kritiek over de stoffen die in de bekende merken zitten en duizenden, nee miljoenen mensen hun gebruiken!

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *