Squalene – de krachtigste stof voor onze huid

Squalene is de sleutel tot een mooie huid is vocht, maar zelfs gelaagdheid je favoriete producten bij koud weer is soms niet voldoende. Dat is waarom je een powerhouse ingredient om de hydratatie te leveren en te beschermen je huid op dit moment, vooral als u in een koude klimaat leven nodig hebben. Onze suggestie? Squaleen! Wat is het, wat doet het, en wat zijn de beste producten om te proberen? Blijf lezen om erachter te komen.

Wat is het?

Squaleen een kleurloze polyonverzadigde koolwaterstofvloeistof die van nature in veel planten en dieren, waaronder menselijke sebum wordt gevonden. Ja, het woord ‘talg’ klinkt brutaal, maar het is ongelooflijk belangrijk voor uw huid. In wezen, het is een van de vele natuurlijke lipiden produceert uw lichaam te smeren en beschermen van uw huid. (Het is geschat op tot ongeveer 10 tot 12 procent van de olie van uw huid.) Het is algemeen geoogst uit plantaardige bronnen zoals olijven, tarwekiemen olie, en rijst zemelen. Het ingrediënt komt in twee vormen: squaleen en squalaan, een versie die is gehydrogeneerd, waardoor het lichter.

Wat doet het?

Squaleen en squalaan worden in huidverzorgingsproducten als zeer effectieve verzachtende en natuurlijke antioxidanten. Historisch gezien, hebben ze gebruikt in de medische wereld om wonden en huidproblemen te behandelen.

Wie zou het moeten gebruiken?

Squaleen en squalaan beide maken grote huid avonturierster. Ze zijn natuurlijke verzachtende middelen, zodat ze op slot vocht in de huid, helpen bij het voorkomen van fijne lijntjes, en het gemak droge plekken. Iedereen kan beide versies gebruiken, maar squalen is zwaarder, waardoor het nuttig voor extra droge of rijpere huid, terwijl squalaan is geweldig voor acne-gevoelige of vette huid.

Producten met Squalan bij felices.nl te verkijken: Squalan beauty cream spf 20, Squalan beauty serum

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *