RENOVAGE de ingrediënt van jonge huid

Renovage is een anti aging huidverzorging ingrediënt.

Het is veel aandacht getrokken met zijn aanspraak op de oorsprong van de fontein van de jeugd, omdat het op cellulair niveau werk, waar een lange levensduur en jeugdigheid worden gebracht.

Deze krachtige actieve ingrediënt beschermt cellen en corrigeert op cellulair niveau. Een klinische studie heeft vastgesteld dat er aanzienlijke zichtbare en structuurversterking op de huid te zien zijn en tekenen van veroudering verdwijnen. Er is een verbetering van 35% in stevigheid, 45% verbetering van de tint en een vermindering van 56% van pigmentvlekken. Lijntjes en rimpels werden aanzienlijk verminderd.

Omdat Renovage werkt op DNA-niveau, de resultaten zijn niet oppervlakkig zoals bij sommige andere anti aging ingrediënten. De meeste anti aging producten doen niets om de huidskleur, roodheid te verminderen, verdunnen van de grootte van de poriën, vermindert ouderdomsvlekken en roodheid, maar Renovage maakt alles waar.

Terwijl andere anti-aging producten behandelen de symptomen, Renovage krijgt neer aan de zaak, die betrekking hebben verouderende cellen die de veroudering fase te snel heeft ingevoerd, als gevolg van geaccumuleerde DNA-schade die bouwt in de tijd en is niet gerepareerd.
Wat is de werking van Renovage?

  1. Functies van de huid- Met Renovage zal 60% worden aangevuld op basis van klinische testen.
  2. Cell Resistance – Klinische tests toonden dat Renovage had de mogelijkheid om 75%de huid te regenereren op cellulair niveau
  3. . Wound Healing – Je mag niet beseffen dat rimpels zijn eigenlijk een wond en Renovage kan ook genezen niet alleen rimpels, maar snijwonden en littekens.
  4. vechten tegen tekenen van veroudering – Klinische studies bevestigden dat zodra Renovage wordtgebruikt de huid is in staat  om  te vechten tegen veroudering. Omdat het bestrijdt schade van vrije radicalen, zal je gezonder en jonger uitziende huid te krijgen, met een verbeterde textuur. Het kan niet werken in alle 100% van de gevallen, maar er lijkt enig bewijs dat het effectief is

Misschien is de fontein van de jeugd is niet langer een geheim, een geheime de meesten van ons zullen nooit weten. Het lijkt Renovage kan een fontein van de jeugd zijn die we  allemaal op zoek zijn. Het kan een positief effect op je huid in termen van uiterlijk en anti-aging te hebben.

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *