Ongelofelijke ingrediënten in Bright eyes serum

Resveratrol

Natuurlijk polyfenol, bekend om zijn krachtige anti-vrije radicalen eigenschappen, Resveratrol wordt veel gebruikt in cosmetica om oxidatieve stress te bestrijden en het optreden van tekenen van veroudering, rimpels en huidvlekken te vertragen. Kalmerende, deze actieve plantaardige oorsprong is ook een bondgenoot in de verzorging van de gevoelige huid. Een troef bij uitstek voor uw preventieve en herstellende antiverouderingszorg.

  • Antioxidant: dankzij de anti-vrije radicalen eigenschappen is het mogelijk om te vechten tegen de schadelijke effecten van de oxidatieve stress die verantwoordelijk is voor vroegtijdige veroudering (in het bijzonder met betrekking tot de zon, vervuiling, tabak …)
  • Anti-rimpel: een studie toont het vermogen van resveratrol om het aantal geïnstalleerde rimpels te verminderen, evenals hun diepte, door een “retinol-achtige” actie.
  • Preventieve anti-aging: voorkomt veroudering van de huid en verhoogt de levensduur van cellen, door het activeren van een levensduur proteïne aanwezig in huidcellen (fibroblasten en keratinocyten).
  • Anti-vlek en glansmiddel: helpt pigmentvlekken te verminderen en hun formatie te vertragen door de productie van melanine te verminderen.
  • Reparateur: Een studie uitgevoerd met humane keratinocyten toont het vermogen van resveratrol om de productie van een eiwit betrokken bij de vorming van nieuwe bloedvaten, VEGF, te stimuleren, dat een belangrijke rol speelt in de groei van nieuwe weefsels en organen. Resveratrol is dus een goede stimulans van het reparatieproces.
  • Soothing: Studies tonen aan dat resveratrol de ontsteking kan verminderen door de werking te verminderen van een enzym dat verantwoordelijk is voor de productie van prostaglandinen, moleculen die bij het ontstekingsproces betrokken zijn. Dit item zal interessant zijn op een gevoelige huid of vatbaar voor ongemak.

Resveratrol is een natuurlijk polyfenol met krachtige antioxiderende eigenschappen , bekend om zijn gunstige eigenschappen voor de gezondheid. Talrijke studies hebben met name de beschermende effecten op het cardiovasculaire systeem, op de goede werking van de hersenen en de positieve effecten op diabetes aangetoond.Het is van nature aanwezig in bepaalde soorten fruit, zoals druiven, granaatappels, veenbessen, bramen , pinda’s, cacao en wijn.

Resveratrol staat ook bekend als een van de krachtigste antioxidanten die op de markt actief is, wat het brede gebruik ervan op cosmetisch gebied verklaart. De werking ervan op het vullen van rimpels en fijne lijntjes is wetenschappelijk bewezen. Vanwege zijn veelzijdige eigenschappen is Resveratrol het ideale actieve ingrediënt voor een effectieve bestrijding van de tekenen van veroudering en biedt het een uitstekende huidtolerantie.

Polygonum cuspidatum, ook wel Japanse duizendknoop genoemd , is een vaste plantensoort van 1 tot 3 meter, afkomstig uit Oost-Azië en in veel vochtige gebieden populair in Europa. Het is bekend dat het een van de rijkste planten in resveratrol is , en het is meestal van deze plant dat het wordt gewonnen voor zijn medicinale en cosmetische toepassingen.

Het groeit voornamelijk in China, Korea, Japan en Siberië en wordt in Azië verbouwd om zijn geneeskrachtige eigenschappen . In China wordt zijn wortelstok (traditioneel wortel) traditioneel geconsumeerd vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen en gebruikt om aandoeningen zoals bronchitis, darmklachten, hypertensie of slangenbeten te behandelen.

Het werd al in de Middeleeuwen geïntroduceerd door de Zijderoute en trad in het begin van de 19e eeuw opnieuw op in Europa, dankzij een medische officier van de Verenigde Oost-Indische Compagnie, die het in zijn tuinen introduceerde als sierplant, na zijn expeditie naar Nagasaki tussen 1823 en 1829.

Heilige hulst

Traditioneel bekend om het comfort van de bloedsomloop, de Little Holly, ook wel “Fragon” genoemd, is een ideaal extract om lichte beenbehandelingen te maken. Bekend om het verminderen van roodheid en decongest donkere kringen en zakken onder de ogen, het is ook een troef bij uitstek om zorg gezicht of oogcontouren te formuleren.

De glycosides saponinosides die het bevat, hebben tonische eigenschappen waardoor het een effectief middel is om flexibiliteit en lichtheid in de benen te vinden.

Het beperkt de verschijning van roodheid van het gezicht .

Het verdrijft wallen of donkere kringen zichtbaar onder de ogen na een zware nachtrust.

De Muisdoorn Butcher of is gemakkelijk herkenbaar door zijn “bladeren” eendonker, glanzend groen op die groeien in het centrum, een kleine scharlaken baai … Grappig presentatie voor deze installatie kreupelhout dat ondanks de schijn No. heeft niets te maken met de echte Holly! Omdat je weet dat ze in werkelijkheid geen echte bladeren in botanische zin van het woord?

Inderdaad, de kleine hulst heeft de bijzonderheid om stengels te hebben die in hun midden afvlakken ten tijde van hun groei. Deze afgeplatte stengels met hun scherpe uiteinden in de vorm van vellen tijdens het botanisch stangen … preciezer genaamd “cladodes” (velvormig staven). Ontdek zijn geweldige cosmetische activiteiten .

 

Cafeine

 Bekend om zijn stimulerende en stimulerende eigenschappen, is cafeïne vooral een essentieel afslankend en anti-cellulitis essentieel vanwege zijn lipolytische eigenschappen. Het wordt ook gebruikt voor het maken van anti-pouch- en anti-vermoeidheidsbehandelingen voor de oogcontour of het verfijnen van het ovaal van het gezicht.

Afslankende kracht: bevordert de hydrolyse van opgehoopte triglyceriden in adipocyten (vetcellen) en hun afgifte

Helpt het uiterlijk van cellulitis te verminderen

Stimulans: verhoogt de metabole activiteit

Neem deel aan de huidskleur

Keratolytisch: bevordert de eliminatie van dode cellen en verbetert het uiterlijk van de huid

De cafeïne is een alkaloïde aanwezig in veel planten, zoals koffie, thee, yerbapartner, kolanoot, guarana, en in mindere mate cacao.

Cafeïne staat bekend om zijn stimulerende effecten op het centrale zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem .

In cosmetica, is het te vinden in veel stimulerende en tonificerende behandelingen , maar het is vooral een ingrediënt bij de keuze vanafslankproducten en die het uiterlijk van cellulitis verminderen door zijnlipolytische eigenschappen (vergemakkelijkt de ontbinding van vetafzettingen ). Cafeïne wordt ook gebruikt als een actieve oogcontour , om de verschijning van wallen te bestrijden en de huid te versterken .

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *