De koningin van alle oliën – Bulgaarse rozen olie

Rosa Darmascena word steeds meer voor het gezicht gebruik.

Die heeft specifieke geur, zoet en tegelijk tijd scherp, floraal en pittig. Een delicate en laaghangend geur die verbeterd de stemming en heeft betere gezondheid maar ook de huidverzorging is more effectiever.

De etherische olie is gemaakt door een stoom destillatie van de wilde roos (die alleen in Kazalnlak, Bulgaria groeit), word de blaadjes gebruikt. De resultaat is een unique etherische olie met de kracht om de huid te verjongen.

Het effect: Rosa darmascena heeft enorm veel gunstige eigenschappen voor de gezondheid, schoonheid en huid. De olie werkt als ontstekingsremmend, anti-verhoudend als anti-oxidant en verwijdert de toxines (vooral in de diepere lagen van de huid). Nog met de eerste gebruik van de olie op de huid is die al gladder en de kleur is verbeterd, bij langere gebruik de huid word steeds beter.

  • verjongen – regenereert de beschadigde weefsels, vooral bij de verouderde huid, versterkt de productie van elastine en collageen, strijkt de rimpels. De olie heeft zelfs lifting effect, verwijdert dubbel kin en verbetert de contouren van de gezicht.
  • gevoelige huid – vermindert de rode adertjes door de verhelderen van de model van de net van de adders, uitstekend voor rosacea
  • contour – verbeterd de contour en de matrix van de huid, de huid ziet fris uit.
  • anti-age – verbeterd de kleur van de rijpere, drogere zelfs harde huid (schilferde huid), geschikt voor zeer gevoelige huidtypen ook
  • ontstekingen – steeds meer word de olie tegen huid ontstekingen gebruikt, vooral tegen acne
  • verminderd de vermoeidheid – door zijn therapeutische geur, geeft aan de huid frisse uitstraling
  • geschikt om mee te masseer
  • een keur – de olie kan verschillende huid aandoeningen helen
  • verbeterd de lipide metabolisme van de cellen, daardoor word de huid gelift.
  • anti-oxidant – de olie neutraliseert de toxines van de cellen, maakt de huid schoon en de mee-eters verminderen

Resultaat: door de gebruik van deze wonderlijk etherische olie op de huid, garanteer ik dat jullie uitstekend resultaten zullen bereiken. Bij iedere huid probleem die als manie is geworden of een complex dit is de oplossing.

De olie is niet voor niets door elite merken (Elizabeth Arden, Kenzo, Channel, Bulgari, Paco Rabanne, Еstee Lauder en nog meer) in de wereld gebruikt. Ze gebruiken de olie in de parfumerie en huidverzorging. In Bulgarije zijn al gel dragees voor de gezondheid.

 

 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *