Arabische geuren zijn de magaische wereld van de moderne vrouw

De mensen die bekend zijn voor topkwaliteit parfums zijn de Arabieren. Ze zijn experts in het juiste mengsel van olie om uitstekend parfum te vormen. Ze zijn ook bekend om parfum van allerlei stoffen te produceren. Ze zijn goed in het raffineren van producten om onweerstaanbare geurige parfums te vormen. Als de waarheid moet worden verteld, ze zijn de pro in parfums maken. Als u op zoek bent naar de beste natuurlijke olie parfum ter wereld, moet u parfums uit Arabisch aard gebruiken. De Arabieren hebben hekel een synthetische parfums; de Amerikanen zijn in dit opzicht de beste. Als u op zoek bent naar hoogwaardige natuurlijke olie geur, is het beste om te gaan Arabische parfum.

Waarom olie parfum?Omdat alleen paar druppels maken je hele dag hemels. Ze gebruiken vooral zwarte komijn olie (bekende Arabische olie) daarnaast verfijnde natuurlijke geur vanuit de natuur. Ze zijn bekkend met de Oud hout (Agarwood) die duurder is dan een goud, ze kennen sandelhout, harsen uit bomen (incense), ze gebruiken truffels en saffraan, roos, patchouli, zijde, amber, lelie, jasmijn, vanille en not meer talloze ingrediënten uit de natuur. Alle geuren zijn in een poeder verfijnt en dan in de olie opgelost. Omdat natuurlijk is is de parfum geschikt voor de huid.

De verhakkingen zijn altijd van kleiner (3,6 of 12ml) omdat iedere druppel kostbaar is en blijft uren/dagen lang handen. Door zijn ontzettend lekkere combinatie van geuren is de olie verslavend. De oliën worden meestal op de pulsen gebruikt maar als paar druppels tussen de handen wrijven kunnen jullie het op kleding of haar verspreiden.
Het verschil is duidelijk tussen de olie en de spray parfum: de olie parfum heeft geen alcohol (niet goed voor de huid en vermindert de lange duur van het geur op de huid, omdat alcohol dampt), de olie blijft land op de huid omdat die in de huid trekt en de geur blijft erg lang gangen.

Arabische geur is een expressie van luxe die origineel, innovatief en couture is. Een selectie van glamoureuze, toegeeflijke en onweerstaanbare unieke designer geuren.

BIJ felices.nl ZIJN ONTZETTEND LEKKERE GEUREN IN 12ML FLESJES VERKRIJGBAAR klik hier

#geur olie
#parfume olie
#parfum olie
#musk
#jasmijn
#saffron
#attar

admin

2 thoughts on “Arabische geuren zijn de magaische wereld van de moderne vrouw”

  1. Hei hoi .. ik heb eerst testers besteld. Eerst wil ik aantal uitkiezen. Ik zal zeker op fb posten wanneer is ze al te koop heb. Een roll on flesje van 12ml puur olie parfum komt tussen 15 en 18 euro. Leuk dat je ze ook lekker vind 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *